We investeren in kansrijke, ambitieuze bedrijven in de verwachting dat zowel zij als wij daar duurzaam beter van worden. Dit betekent: werken aan wederzijds voordeel. Waarbij beide partijen zich op de lange termijn aan elkaar binden en zich blijven inzetten voor het beste resultaat. Zodat uw belang ons belang is. Dus echte win-win.

Samen waarde creƫren

We kijken niet passief en niet uitsluitend door een financiƫle bril naar onze deelnemingen. We willen per se op langere termijn waarde kunnen toevoegen. Niet uw touwtjes in onze handen nemen. Maar samen sparren, brainstormen, actief kansen zoeken en kijken hoe we ze kunnen grijpen. Als ondernemers onder elkaar.

Betrokkenheid en samenwerking

Onze betrokkenheid is groot; we verwachten een hechte samenwerking. Tegelijkertijd richten we ons in de participatie op maximale bewegingsvrijheid voor het management binnen duidelijke afspraken. Voorop staat immers echt ondernemerschap.

Wanneer en met wie?

Wij investeren in bedrijven waaraan we waarde kunnen toevoegen. Deze meerwaarde ontlenen we aan onze eigen ervaringen en expertise als ondernemer. Onze partners hebben een leidende marktpositie, nu of in potentie, en kunnen op termijn hun winstgevendheid laten groeien. Als dat allemaal klopt, zijn we bereid als volwaardige partners een samenwerking aan te gaan. Ook staan we open voor samenwerking met collega-investeerders.