BUKO Infrasupport vergroot landelijke dekking door overname Visser Infra Service

RHOON, 5 januari 2016 – BUKO Infrasupport neemt de aandelen in Visser Infra Service over van de Visser Groep uit Assen. Door deze strategische overname vergroot BUKO Infrasupport het aantal vestigingen in Nederland waardoor zij haar dienstverlening en positie in de markt verder kan versterken en uitbouwen.

Bij de bedrijfsovergang zijn 22 medewerkers betrokken. Deze medewerkers gaan mee naar BUKO Infrasupport. De nieuwe eigenaar zal zorgdragen voor een naadloze overgang van de bestaande activiteiten waarbij de kwaliteit van de dienstverlening en de belangen van de klant voorop staan. Voorlopig worden de activiteiten voortgezet onder de handelsnaam Visser Infra Service.

Maarten Visser van de Visser Groep: “BUKO Infrasupport is al jarenlang een betrouwbare speler in verkeersmaatregelen voor infrastructurele projecten. Ik heb er vertrouwen in dat onder de nieuwe eigenaar de continuïteit van ons bedrijf en de toekomst van de medewerkers gewaarborgd is. De verkoop van Visser Infra Service is een strategische keuze van de Visser Groep. Het biedt ons de mogelijkheid om in onze overige activiteiten, te weten de verkoop van bouwmaterieel, wegbebakening en meetapparatuur, en natuurlijk BouWatch Tijdelijke Beveiliging, sneller door te groeien.”

Martin Meerkerk, algemeen directeur BUKO Infrasupport: “Deze overname sluit naadloos aan op onze groeiambitie om landelijke dekking te realiseren. We hebben in Visser Infra Service een zeer deskundige partij gevonden. Enerzijds kunnen we door deze overname de markt vanuit acht vestigingen compleet ontzorgen op het gebied van verkeersmaatregelen. Anderzijds zijn er ruime mogelijkheden om synergie voordelen te realiseren.”

Over Visser

Infra Service Visser Infra Service is een onderdeel van de Visser Groep uit Assen. Het bedrijf is al jarenlang actief in tijdelijke verkeervoorzieningen. Visser Infra Service beschikt over ruime expertise en capaciteit voor advies, ontwerp en uitvoering van verkeersvoorzieningen tijdens infraprojecten. Er werken 22 medewerkers vanuit de vestigingen Assen en Almere.

http://www.visser-assen.nl

Over BUKO Infrasupport

BUKO Infrasupport blinkt al 25 jaar uit in het ontzorgen van haar afnemers op het gebied van (tijdelijke)verkeersmaatregelen zoals wegafzettingen en omleidingen. De wensen van de klant én wegbeheerders worden daarmee verenigd waarbij de doorstroming voor het verkeer en veiligheid voor weggebruikers en (eigen) medewerkers centraal staan. Er werken ruim 100 medewerkers vanuit 6 vestigingen.

http://www.bukoinfrasupport.nlWij zijn benieuwd naar uw ambities en ideeën