S-P-S en Master Airport Equipment bundelen krachten

SCHIPHOL, 14 december 2015 – S-P-S neemt de activiteiten over van Master Airport Equipment uit Heteren. De bedrijfsactiviteiten van Master Airport Equipment worden ondergebracht bij
S-P-S Master Equipment. Door deze strategische overname kan S-P-S haar dienstverlening in Cargo Handling Systems verbreden en haar positie in de markt verder versterken en uitbouwen. De dagelijkse leiding is in handen van Michel van Hal, directeur S-P-S Master Equipment. Arnold Bosch, voormalig directeur/eigenaar van Master Airport Equipment, blijft als sales manager nauw betrokken bij de organisatie.

Bij de bedrijfsovergang zijn 13 medewerkers betrokken. Deze medewerkers gaan mee naar
S-P-S Master Equipment. S-P-S zal zorgdragen voor een naadloze overgang van de bestaande activiteiten waarbij de kwaliteit en de belangen van de klant worden gewaarborgd.

Michel van Hal, directeur S-P-S Master Equipment: “We hebben in Master Airport Equipment een perfecte partner gevonden om ons dienstenpakket in Cargo Handling Systems te verbreden. Door deze krachtenbundeling kan S-P-S de internationale markt compleet ontzorgen met zowel productie en onderhoud van gebruikte Cargo Handling Systems als met nieuwe Cargo Handling Systems. Deze overname sluit naadloos aan op onze groeiambitie om versneld nationaal en internationaal door te groeien.”

“S-P-S is wereldwijd een betrouwbare speler in luchthaven logistiek. Hun cultuur, reputatie, dienstenportfolio en klantbenadering sluiten naadloos aan op onze visie.
Door deze samenwerking zijn we uitgegroeid tot een sterke internationale speler met een breed portfolio”, aldus Arnold Bosch, voormalig directeur/eigenaar Master Airport Equipment.

Over S-P-S

S-P-S is opgericht in 2004 en is inmiddels één van de grootste leveranciers van niet gemotoriseerde GSE (Ground Support Equipment) producten. Het bedrijf produceert en levert gemotoriseerd en nietgemotoriseerd Ground Support Equipment (GSE) en Cargo Handling Systems. Tevens onderhoudt S-P-S GSE producten van zowel haar eigen merk als merken van derden. Er werken 70 medewerkers vanuit 9 vestigingen.

http://www.s-p-s.aero

Over Master Airport Equipment

Master Airport Equipment, in 1979 opgericht door Arnold Bosch, is een gerespecteerd leverancier van Cargo Handling Systems wereldwijd. Vanuit de huidige locatie in Heteren worden klanten voorzien van totaaloplossingen / equipment voor de afhandeling van luchtvracht op met name luchthavens. Naast deze Cargo Handling Systems heeft MAE ook een leverprogramma Ground Support Equipment. MAE beschikt over uitstekende faciliteiten, een eigen engineering en productiehal van waaruit de producten op de markt worden afgezet.Wij zijn benieuwd naar uw ambities en ideeën