Scheybeeck en S-P-S International sluiten strategisch partnership

SCHIPHOL, 29 mei 2015  – Scheybeeck en S-P-S sluiten per 29 mei 2015 een strategisch partnership. Dit partnership heeft als doel om invulling te geven aan de ambitie van S-P-S om zowel nationaal als internationaal sterk door te groeien. Scheybeeck neemt een belang van 40% in S-P-S,  een gevestigde naam in de markt van ground support equipment (GSE). Met substantiële middelen, ervaring, expertise en duurzame commitment wil ScheybeeckS-P-S in staat stellen om autonoom te groeien. De dagelijkse leiding blijft volledig in handen van oprichter Paul Schmitz.

S-P-S is één van de grootste spelers in het ontwerpen, produceren en onderhouden van GSE producten zoals dollies, bagagewagens, trappen, trailers en opslagstellingen. Tot het klantenbestand van S-P-S behoren de grootste vracht- en bagage afhandelaren. S-P-S is gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Engeland en heeft ambities om internationaal verder door te groeien.

Paul Schmitz, directeur S-P-S: “Wij zijn zeer content met het resultaat dat wij in ruim 10 jaar hebben bereikt. Maar onze ambitie reikt verder. Ons doel is om de komende jaren de internationale groei te versnellen. Met Scheybeeck als financiële partner ligt deze groeidoelstelling onder handbereik. We zijn klaar voor een nieuwe ambitieuze fase in de ontwikkeling van onze onderneming.”

“De wijze waarop S-P-S zich in relatief korte tijd heeft ontwikkeld met de enorme drive van de heer Schmitz als basis heeft Scheybeeck ertoe bewogen om deze samenwerking aan te gaan”,  verklaart Peter Roosjen, directeur Scheybeeck Investments. “S-P-S is een prachtig bedrijf met veel potentie. De directie van S-P-S is ondernemend en heeft een duidelijke langetermijn visie. Daarnaast sluit het product- en dienstenportfolio naadloos aan op onze huidige verhuur-, service- en onderhoudsactiviteiten.”

Over S-P-S

S-P-S is opgericht in 2004 en is inmiddels één van de grootste leveranciers van niet gemotoriseerde GSE (Ground Support Equipment) producten.  Het bedrijf produceert en levert gemotoriseerd en niet-gemotoriseerd ground support equipment (GSE) en Vracht Afhandeling Systemen. Tevens onderhoudt S-P-S GSE producten van zowel haar eigen merk als merken van derden. Er werken 55 medewerkers vanuit 5 vestigingen. http://www.s-p-s.aero

Over Scheybeeck

Scheybeeck is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die deelneemt in ondernemingen met een sterke marktpositie of de potentie daartoe. De focus hierbij is gericht op de markt voor service en onderhoud en op dienstverlening. Binnen de Scheybeeck-organisatie is BUKO een bekende handelsnaam in de markt.

BUKO is een serviceorganisatie die diensten, voorzieningen en materieel levert voor permanente, tijdelijke en spoedeisende situaties. Dagelijks rekenen opdrachtgevers uit o.a. de bouw, grond-, weg- en waterbouw, overheid, industrie, en onderwijs op hun betrouwbare dienstverlening in huisvesting, transport, materieel, infrasupport en veiligheid. Andere bedrijven waarin Scheybeeck deelneemt zijn onder meer ECO Toilet, Flash Services, Boon Transport, IJmond Transport Groep, Medizon, RECO, Consolid, Vos Logistics en Etro Vastgoedzorg. https://www.scheybeeck.nlWij zijn benieuwd naar uw ambities en ideeën