Scheybeeck neemt belang in uitzendbureau Consolid

AMSTERDAM, 2 oktober 2014 – Scheybeeck neemt belang van 35% in uitzend- en detacheringsbureau Consolid uit Amsterdam. Met substantiële middelen, ervaring, expertise en duurzame commitment wil Scheybeeck Consolid in staat stellen om niet alleen autonoom maar ook middels acquisities versneld te groeien. De dagelijkse leiding blijft volledig in handen van de heren Arian Mortier en Dennis Mortier.

Consolid is één van de grootste gespecialiseerde uitzend -en detacheringsbureaus in Vervoer en Veiligheid in Nederland. Dagelijks werken zo’n 1.500 vakmensen bij bedrijven in het personen- en goederenvervoer, railvervoer, automotive, en in de veiligheidsbranche. Consolid is gevestigd op 8 locaties en 2 inhouse vestigingen waar 100 gespecialiseerde medewerkers bemiddelen tussen de vraag vanuit bedrijven en het aanbod aan kandidaten. Met haar dochter RDP Services is Consolid actief in opleidingen voor de railsector.

Dennis Mortier, directeur Consolid: ”Door de samenwerking met Scheybeeck verbeteren wij onze financiële positie en kunnen wij inhoud geven aan onze groeiambitie. Schaalvergroting is immers noodzakelijk om mee te kunnen blijven spelen op het hoogste niveau van de uitzendmarkt”.

Wij hebben voor deze samenwerking gekozen vanwege de zeer professionele organisatie en de ondernemersspirit van de heren Mortier”, verklaart Peter Roosjen, directeur Scheybeeck Investments. “Deze investering past geheel binnen onze visie om deel te nemen in ondernemingen met een sterke marktpositie of de potentie daartoe. Wij willen onderscheidend ondernemerschap de kans geven om te groeien.

Over Consolid

Consolid is een uitzend- en detacheringsbureau gespecialiseerd in Vervoer en Veiligheid. Consolid specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in het leveren van flexibel inzetbare vakmensen. Er werken 100 medewerkers vanuit 8 vestigingen in Nederland voor bedrijven in Vervoer en Veiligheid. Consolid is lid van de ABU, ISO- en VCU gecertificeerd en in het bezit van het keurmerk SNA (NEN 4400-1). http://www.consolid.nl

Over Scheybeeck

Scheybeeck is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die deelneemt in ondernemingen met een sterke marktpositie of de potentie daartoe. De focus hierbij is gericht op de markt voor service en onderhoud en op dienstverlening. Binnen de Scheybeeck-organisatie is BUKO een bekende handelsnaam in de markt.

BUKO is een serviceorganisatie die diensten, voorzieningen en materieel levert voor permanente, tijdelijke en spoedeisende situaties. Dagelijks rekenen opdrachtgevers uit o.a. de bouw, grond-, weg-, en waterbouw, overheid, industrie, en onderwijs op hun betrouwbare dienstverlening in huisvesting, transport, materieel, infrasupport, en veiligheid. Andere bedrijven waarin Scheybeeck deelneemt zijn onder meer ECO Toilet, Flash Services, Boon Transport, IJmond Transport Groep, Medizon, RECO, Consolid en Etro Vastgoedzorg.Wij zijn benieuwd naar uw ambities en ideeën