Vos Logistics neemt deel activiteiten van Marsman over

Vos Logistics heeft overeenstemming bereikt over de overname van een deel van de activiteiten van familiebedrijf Marsman Logistiek uit Zwartsluis. Met deze overname versterken wij ons portfolio op het gebied van zowel regionaal- als volumetransport en wordt onze opslagcapaciteit in Nederland met een warehouse in Zwartsluis uitgebreid. De activiteiten van Marsman worden volledig geïntegreerd in die van Vos Logistics. De eigenaren, de gebroeders Marsman, zullen samen met een deel van de medewerkers in dienst treden bij Vos Logistics.

Arjan Marsman is verheugd over de overname door Vos Logistics: “We kunnen onze dienstverlening aan de klanten waarmee we al jarenlang goed samenwerken, continueren en daarmee een deel van de werkgelegenheid voor onze medewerkers behouden.”

Wim Roelofsen, Business Unit Manager Vos Logistics Breukelen is overtuigd van de meerwaarde voor klanten: “We kennen Marsman goed en zowel het portfolio groot volumetransport als distributie sluiten goed aan bij de dienstverlening van Vos Logistics.”Wij zijn benieuwd naar uw ambities en idee├źn