Scheybeeck is een brede groep van gespecialiseerde bedrijven. Onze gezamenlijke droomambitie is onszelf voortdurend te versterken als succesvol groeiende serviceorganisatie. Toch zijn en blijven we een echt familiebedrijf. We koesteren de normen en waarden die daarbij horen. Met name de persoonlijke betrokkenheid en het denken en doen voor de lange termijn.

Oorsprong

We komen voort uit BUKO dat ruim vijftig jaar geleden begon met twee vrachtwagens. Vandaag de dag is BUKO met een aantal werkmaatschappijen actief in (tijdelijke) huisvesting, infrasupport, transport, materieel en sanitair. De klanten van BUKO zijn vooral te vinden in de bouwsector, de industrie, de overheid, het onderwijs, de zorg, de detailhandel en de evenementenbranche.

Als Scheybeeck groeien we door een toenemend aantal deelnemingen in bedrijven die onze ambities willen delen. Scheybeeck participeert op dit moment in twintig toonaangevende ondernemingen.

Duurzaamheid en MVO

Achter de waan van de dag ligt de horizon. Dat is waar onze blik voortdurend op gericht is. Duurzaam denken en een diep besef van onze maatschappelijke rol komen daaruit voort. We onderschrijven dan ook de zeven mvo-principes van NEN-ISO 26000. We werken alleen samen met partners die zich houden aan nationale en internationale wetten, regels en gedragsnormen, waaronder het respecteren van de mensenrechten en klimaatafspraken.

Wij zijn benieuwd naar uw ambities en idee├źn