Skip to main content

Vastgoed. Ook voor de volgende generaties.

Ontwikkelen, bouwen en beleggen in duurzame vastgoedprojecten in Nederland. Met de focus op bedrijfsgebonden onroerend goed, woningen en ontwikkelprojecten.

Ontwikkelen

Beleggen

Slim en
slagvaardig investeren.

Investeren in aantrekkelijke vastgoedprojecten in de Randstad. Om te beleggen, ontwikkelen of te transformeren. Onze focus ligt op bedrijfsgebonden vastgoed en woningbouwprojecten in de binnenstad. Aantrekkelijke, hoogwaardige locaties waar mensen willen zijn en blijven. Waar we duurzaam kunnen ontwikkelen zodat ook de volgende generatie er kan wonen of werken. Dat doen we al sinds 2002. Daarbij werken we samen met diverse partijen, waaronder deelneming SBB Ontwikkelen en Bouwen. We denken in mogelijkheden en pakken kansen met beide handen aan.

Eens praten over mooie investeringskansen?

Laten we kennismaken
  • Locaties in de binnenstad of zelfs het hart van het centrum. In middelgrote dorpen en steden met een bovengemiddeld economisch en demografisch toekomstperspectief.
  • Projecten met potentieel voor (her)ontwikkeling voor woningbouw.

Ontwikkelen

Wij ontwikkelen vastgoed in de Randstad. Dat doen we al sinds begin deze eeuw. Ook met deelneming SBB Ontwikkelen en Bouwen. We creëren duurzaam vastgoed in een prettige leefomgeving waar ook de komende generaties fijn kunnen wonen. Zo creëren we waardevolle projecten voor de toekomst.

Beleggen

94 appartementen De Brink Beverwijk

Projectontwikkelaar en aannemer SBB Ontwikkelen en Bouwen realiseert appartementencomplex de Brink in Beverwijk. Een imposant bouwplan met 94 huurappartementen en parkeerplaatsen. Dit binnenstedelijke gebied nabij het Marlo-center transformeert de komende jaren tot een aantrekkelijke woonomgeving. De appartementen zijn in de zomer van 2022 opgeleverd.

39 appartementen Duinvliet Velsen-Noord

Projectontwikkelaar Timpaan en aannemer KBK bouwgroep realiseren 39 huurappartementen in Velsen-Noord. Op de plek waar voorheen basisschool De Triangel stond. Het appartementencomplex is onderdeel van nieuwbouwproject Duinvlietstraat-Stratingplantsoen in Velsen-Noord.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op
Participaties & vastgoed