Skip to main content

Participeren. Om groei te
realiseren.

Ondernemen met ambitie, denken in mogelijkheden en samen optrekken. Om kansen te pakken en groei te realiseren. Voor nu en later.

Betrokken voor
de lange termijn.

We investeren in gezonde middelgrote ondernemingen met een stevige positie. Nederlandse bedrijven met een managementteam aan het roer die in kansen denkt. Een gezonde dosis ambitie heeft. Die vooral hun eigen sterke koers blijft varen. Want we geloven dat zelfstandig ondernemerschap krachtige resultaten oplevert. Met die ondernemers realiseren we groeiplannen. En versnellen we de business.

Respect voor het verleden. Blik vooruit.

Wij zijn die ondernemende en meedenkende partner. En bovenal betrokken bij de bedrijven waarin we participeren. Dus trekken we samen op met managementteams van die ondernemingen. Als gelijkwaardige partners. Want participeren betekent niet dat we breken met het verleden. Of de koers veranderen en de plannen bijsturen. We geven onze partners maximale bewegingsvrijheid om te doen wat goed is voor hun onderneming. Zoals ze al jaren doen. Zien we veelbelovende kansen, mooie uitdagingen of groeipotentie, dan zijn we er. Om te investeren, adviseren, te ondersteunen en de juiste afwegingen te maken.

Samen bereiken we meer

De bedrijven waarin we participeren hebben gemeen dat ze bij ons passen én bij elkaar. Sterke, Nederlandse bedrijven die actief zijn in verhuur, onderhoud en service, technische dienstverlening, veiligheid, transport & logistiek, en bouw & ontwikkeling. Met managementteams die de ambitie hebben om te groeien, te excelleren, het beste uit zichzelf te halen. Bedrijven die ook kunnen leren van elkaar. Want de collectieve kennis en ervaring die ze hebben, bundelen en delen we met elkaar. Zo maken we ieder bedrijf nog sterker.

Onze participaties

Wilt u meer informatie?

Neem contact op
Participaties & vastgoed