Skip to main content
Persbericht

Logchies versterkt groeistrategie met familie-investeerder Scheybeeck

Beverwijk, 17 oktober 2023 – Duurzaam investeren in verduurzaming van vastgoed in Noord-Holland

Logchies zet volgende stap in groeistrategie en voegt Scheybeeck toe als nieuwe aandeelhouder. Deze participatie stelt Logchies in staat om duurzaam te investeren in de verdere groei en ontwikkeling als toonaangevende verduurzamingspartner voor woningcorporaties en beleggers in Noord-Holland. “Het is voor ons familiebedrijf een strategische stap in de toekomst. Hiermee beogen we onze opdrachtgevers op de lange termijn voortdurend te ondersteunen bij de uitdagende taak van verduurzaming, het creëren van comfortabele en betaalbare woningen, en het waarborgen van tevreden bewoners.”, aldus algemeen directeur Paulina Logchies. De dagelijkse leiding blijft volledig in handen van de huidige directie en er zal sprake zijn van een ongewijzigd beleid.

Logchies streeft ernaar haar leidende positie te behouden op het gebied van onderhoud, verbetering, en verduurzaming van vastgoed in Noord-Holland. De veranderingen in de markt vereisen een partner met een breed scala aan diensten en de slagkracht om doortastend op te treden in het snel groeiende domein van verduurzaming en vastgoedbeheer. Met het oog op deze uitdagingen heeft Logchies weloverwogen gekozen voor een krachtige partner om haar groeiambities te versterken.

“Scheybeeck biedt ons bedrijf de gelegenheid om met behoud van eigen identiteit en zelfstandigheid voort te bouwen op de sterke fundamenten die wij de afgelopen jaren hebben gelegd. Ik ben ervan overtuigd dat deze toekomstgerichte beslissing ons in staat zal stellen om voorop te blijven lopen in vastgoedbeheer, verduurzaming, innovatie en samenwerking binnen de keten.”, aldus Paulina Logchies namens Logchies.

“Net als Logchies zijn wij van oorsprong een Beverwijks familiebedrijf. We koesteren de normen en waarden die daarbij horen. Met name de persoonlijke betrokkenheid, het ondernemerschap en het samen optrekken voor de lange termijn. De omvangrijke woon- en verduurzamingsopgave bieden Logchies grote kansen. Het management heeft een duidelijke langetermijnvisie en wij kijken ernaar uit om hen ten volle te ondersteunen in het waarmaken van hun ambities.”, aldus Dick Burger namens Scheybeeck.

Participaties & vastgoed