Skip to main content
Persbericht

Nieuwe commissaris Vastgoedbeheer

Beverwijk, 15 november 2023 – Per 1 november is Jeroen Mennink gestart als commissaris voor SBB Ontwikkelen en Bouwen, Etro Vastgoedzorg, Huipen Vastgoedzorg, Van Lith Bouw en Logchies renovatie en onderhoud. In deze nieuwe rol binnen Scheybeeck gaat Jeroen Mennink deze participaties ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling met als uiteindelijke doel om een maximale bijdrage te leveren aan de uitdagende en omvangrijke woon- en verduurzamingsopgave.

Jeroen Mennink brengt veel ervaring mee op het gebied van vastgoedbeheer, verduurzaming, en innovatie en ketensamenwerking. Hij werkte eerder onder meer als directeur Vastgoedbeheer en lid van de directieraad bij Ymere, directeur onderhoud & ontwikkeling bij Vestia en in verschillende rollen bij TNO.

“Of het nu gaat om de energietransitie, de woningcrisis, circulariteit, klimaatadaptatie en bovenal de betaalbaarheid voor huurders en kopers, het antwoord ligt in de samenwerking in de keten van mensen en bedrijven. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol daar een bijdrage aan te leveren”, aldus Jeroen Mennink.

Participaties & vastgoed