Skip to main content
Persbericht

Scheybeeck investeert in Huipen Groep om verdere groei te ondersteunen

Beverwijk, 28 april 2022 – Huipen Groep, integrale dienstverlener in vastgoedonderhoud, kiest Scheybeeck als strategische partner voor de verdere groei en ontwikkeling van haar activiteiten. Deze strategische samenwerking stelt de Huipen Groep in staat om haar positie in duurzaam vastgoedonderhoud uit te breiden. “Het is voor ons familiebedrijf een toekomstgerichte stap waarmee we inzetten op de groei van onze organisatie zodat we meer waarde kunnen toevoegen voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers”, aldus algemeen directeur Kees Huipen.” Voor de 70 medewerkers veranderen de werkzaamheden niet. De dagelijkse leiding blijft volledig in handen van de huidige directie en management.

De markt heeft behoefte aan een partner die enerzijds een breed dienstenpakket aanbiedt en anderzijds voldoende omvang heeft om slagvaardig te acteren op de omvangrijke vastgoedopgave met het onderhouden, verbeteren en verduurzamen van vastgoed in Nederland. Om optimaal in te kunnen spelen op deze ontwikkelingen en de groeiambitie kracht bij te zetten wilde de Huipen Groep een sterke partner aantrekken.

Kees Huipen, algemeen directeur Huipen: “Scheybeeck is door haar brede kennis en ervaring in de bouw de best denkbare partner. Ik ken Scheybeeck en ondernemer Dick Burger al 30 jaar persoonlijk. Ook werkt ons bedrijf al lange tijd samen met andere bedrijven binnen de Scheybeeck Groep waaronder Etro Vastgoedzorg. Onze nieuwe aandeelhouder past bij ons met haar hands-on betrokkenheid, ondernemende karakter en persoonlijke aanpak. Naast financiële slagkracht stellen zij een team van professionals en hun brede netwerk beschikbaar om onze groeistrategie te versterken.”

“We zijn onder de indruk van het bedrijf dat Kees Huipen met zijn gedreven team heeft gebouwd en hebben veel vertrouwen in de toekomst. De Huipen Groep heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een professionele speler in het vastgoedonderhoud voor woningcorporaties en VVE’s in Noord-Holland. Ze lopen voorop in dienstverlening, samenwerking en innovatieve concepten die aantoonbaar bijdragen aan efficiency. De omvangrijke woon- en verduurzamingsopgave bieden Huipen grote kansen. We kijken er naar uit om het management bij te staan in deze nieuwe ambitieuze fase.”, aldus Dick Burger namens Scheybeeck.

Participaties & vastgoed