Skip to main content
Persbericht

Scheybeeck koopt 20.000m2 kavel voor mobiliteitshub

Beverwijk, 21 september 2022 – Strategische locatie aan A32 in Steenwijk.

Op bedrijventerrein Eeserworld in de regio Heerenveen-Zwolle heeft Scheybeeck kavel 3 en 4 verworven met een oppervlakte van totaal 20.000 m2. De ontwikkelcombinatie Scheybeeck/Ontwikkeladviseur BV is voornemens hier een mobiliteitshub te ontwikkelen waar werk, horeca en leisure samenkomen. De plannen worden eind 2022 inhoudelijk bekendgemaakt. De ontwikkelcombinatie verwacht medio 2023 te starten met realisatie.

Afgelopen jaar is door Ontwikkeladviseur BV en Roelofs Planontwikkeling gewerkt aan een duurzame en kwalitatieve invulling van bedrijventerrein Eeserworld passend in de groene leefomgeving met publiektrekkers als Giethoorn en Koloniën van Weldadigheid op een steenworp afstand.

De mobiliteitshub wordt een (flexibele) werk- en ontmoetingsplek waar de functies 2eat, 2meet & 2work samenkomen om daarmee in te spelen op de huidige bereikbaarheids- en duurzaamheidsvraagstukken. Daar waar veel reizigers elkaar ontmoeten is het vestigingsklimaat voor ondernemers uitermate aantrekkelijk.

Deze aankoop sluit aan op de strategie van Scheybeeck om te investeren in aantrekkelijke vastgoedprojecten op strategische locaties. Met als doel duurzaam vastgoed te ontwikkelen zodat volgende generaties hier ook gebruik van kunnen maken.

Op donderdag 15 september jl. is het definitieve koopcontract getekend door Jeroen Langeveld (Scheybeeck) in aanwezigheid van Marcel Grit (Roelofs), Hessel Noordenbos (Roelofs) en Jethro van Veen (directeur Ontwikkeladviseur BV).

Op de foto: v.l.n.r. Jeroen Langeveld (Scheybeeck), Marcel Grit (Roelofs)

Participaties & vastgoed