Skip to main content
Persbericht

Van Hooft Verkeerstechniek verkocht aan BUKO Infrasupport

Barendrecht 17 juni 2022 – BUKO Infrasupport versterkt haar landelijke dekking.

Per 17 juni 2022 is Van Hooft Verkeerstechniek uit Ittervoort in Limburg verkocht aan branchegenoot BUKO Infrasupport. BUKO Infrasupport, marktleider in tijdelijke en spoedeisende verkeersmaatregelen, verstevigt zo haar positie in Zuidoost-Nederland waardoor zij haar opdrachtgevers in de (semi-)overheid en de grond-, weg-, en waterbouw nog beter van dienst kan zijn. Na de verkoop zal Van Hooft haar activiteiten voortzetten onder de naam BUKO Infrasupport regiovestiging Ittervoort.

Van Hooft Verkeerstechniek is de afgelopen twaalf jaar gegroeid naar een sterk lokale speler in de verhuur van tijdelijke verkeersmaatregelen in Noord-Brabant en Limburg. De lokale kennis van de medewerkers, de mooie opdrachtgevers plus de centrale ligging aan de A2 hebben de interesse gewekt van de nieuwe eigenaar. BUKO Infrasupport zal in Ittervoort haar tiende regiovestiging realiseren.

John van Hooft, oprichter en eigenaar Van Hooft Verkeerstechniek: “BUKO Infrasupport is een zeer professionele organisatie, heeft een prachtige uitstraling en is landelijk actief met ruim driehonderd medewerkers. Voor de volgende fase in de groei en ontwikkeling van Van Hooft is schaalgrootte nodig en ik ben ervan overtuigd dat onder BUKO Infrasupport ons bedrijf nieuwe kansen zal benutten om de marktpositie verder uit te bouwen.”

Robert Emmerich, algemeen directeur BUKO Infrasupport: “De overname van Van Hooft is een geweldige stap voor ons bedrijf en past naadloos in onze groeistrategie om onze positie als marktleider regionaal verder te verstevigen. Met de centrale ligging van de nieuwe regiovestiging en de nieuwe vakkundige collega’s die thuis zijn in de regio kunnen we opdrachtgevers in Zuidoost-Nederland nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van de doorstroming en veiligheid bij tijdelijke verkeerssituaties.”

John van Hooft vult aan: “Ik ben onder de indruk van de professionaliteit, klantgerichtheid en hoge kwaliteitstandaard van BUKO Infrasupport. Dit geeft mij het volle vertrouwen dat onze opdrachtgevers en medewerkers in goede handen zijn.”

Op de foto: v.l.n.r. John van Hooft (Van Hooft Verkeerstechniek) en Robert Emmerich (BUKO Infrasupport).

Participaties & vastgoed