Skip to main content
Persbericht

Verkoop aandelen logistiek dienstverlener IJmond Transport Groep

Beverwijk, 11 november 2022 – Per 1 november 2022 neemt CEO Wim Strijk de aandelen in IJmond Transport Groep over van participatiemaatschappij Scheybeeck.

In 2012 nam Scheybeeck een 50% belang in IJmond Transport Groep. Met deze transactie wordt Wim Strijk 100% eigenaar van IJTG. De rol van Scheybeeck was belangrijk, als aandeelhouder en als begeleider bij het professionaliseren van het wagenpark en het opstarten van de samenwerking met branchegenoot BUKO. Vandaag is IJmond Transport Groep een internationale logistieke dienstverlener met ruim 200 voertuigen. Van geconditioneerd transport voor pharma tot (inter)nationaal bulk en wegvervoer voor de industrie.

Eigenaar Wim Strijk: β€œDe aankoop van de aandelen geeft mij de kans om nog meer toegevoegde waarde te leveren in een meer ondernemende en sturende rol. Met veel enthousiasme ga ik samen met het directieteam de uitdaging aan om de groei voort te zetten en de positie van IJmond Transport Groep als strategisch partner verder te versterken, met als doel om bestaande en nieuwe klanten de best mogelijke logistieke dienstverlening te bieden.”

Na de verkoop van de aandelen blijven truck- en bedrijfswagendealer BTS en BUKO Transport, onderdeel van Scheybeeck, nauw samenwerken met IJmond Transport Groep.

Op de foto: Wim Strijk (IJmond Transport Groep)

Participaties & vastgoed